Referenties

Rita heeft een jaar geleden het ontwerp van de huisstijl gedaan voor Van Zeyl Sales Support. Ze was snel in staat mijn wensen om te zetten in een prachtig logo dat precies paste bij mij en en bij wat ik wilde uitstralen. Snel schakelen, proactief, veel creativiteit en daadkracht en daardoor niet allen DenkGroters maar ook DoenGroters!!!!!
Sandy van Zeyl, Van Zeyl Sales Support, Haarlem/Kilder

Voor mijn werk is het echt van belang dat flyers en nieuwsbrieven in tekst, vorm en kleur goed weergeven wat ik bedoel. Rita helpt me steeds weer om de goede snaar te vinden. Ze heeft goede, professionele én creatieve tips. Ik blijf graag bij haar terugkomen.
Hetty Verkruijssen, Individueel en Relatietherapeut en Trainer, BeterVerbonden, Bennekom.

Wij zijn als banketbakkerij altijd erg enthousiast over het geleverde werk van Rita. Tijdens de mailwisseling en het telefonisch contact heeft Rita aan een half woord al genoeg en begrijpt vaak precies wat we willen. Vaak draagt ze zelf ook goede ideeën aan (bijv promotie acties) en tegenwoordig laten we ook de creatieve finishing touch aan haar over. Kortom wij blijven klant!
Romke en Jantina van der Meulen, Patisserie Chocolaterie Schaafsma

Waar ik al twee dagen mee loop te worstelen, heeft Rita in een uurtje gefixt voor mij. Zij is zo proactief en creatief! Een super snelle en intelligente dame; Rita weet Raad 😉
Manon van Dijken, Bloemendesigner, Voorthuizen

Rita heeft mij geweldig geholpen bij het ontwerpen van mijn website. Goede adviezen en tips en begeleiding. Zeer verfrissend! Ik zou zeggen oordeel zelf: www.oebenfinancieledienstverlening.nl
Harm Oeben, Financieel Adviseur, Roden

Ik heb bij Rita Groters mijn trainingsboek eens flink onder handen laten nemen.
Rita heeft het aantal pagina’s drastisch weten terug te brengen van 39 naar 20 pagina’s zonder de inhoud tekort te doen. Ook heeft zij de lay-out vernieuwd en het geheel een frisse look gegeven. Rita is zeer betrokken, neemt initiatief en weet waar zij het over heeft. Kortom, Rita Groters van DenkGroters is een echte aanrader. Rita Groters van idee tot compleet drukwerk.
Hans Hes, De Salestrainer, Houten

Rita is een vrouw met veel passie voor haar werk. Deze passie kwam ook tot uitdrukking toen zij een brochure maakte voor mijn werk. Met veel aandacht, precisie en creativiteit heeft zij binnen de afgesproken tijd een representatieve brochure gemaakt die ik met veel plezier voor mijn prospects en klanten gebruik.
Jeanine Hoeben, Image Consultant, Ede

Voor mijn praktijk Voedingsadvies Beter Af te Bennekom heeft Rita een mooie flyer gemaakt. Ze had snel door waar mijn praktijk voor staat en wist dat goed in de flyer tot uitdrukking te brengen. Rita is enthousiast, creatief en bijzonder plezierig in de omgang!
Karin Malestein, Voedingsadvies Beter Af, Bennekom

Rita heeft voor onze stichting verschillende opdrachten gemaakt. Ze maakte nieuwsbrieven, informatie brieven en flyers. Rita is open en direct in haar adviezen. Ze denkt met je mee en heeft snelle, frisse oplossingen. Ze geeft ruimte voor je eigen tekst en idee. Haar adviezen zorgen ervoor dat het uiteindelijke resultaat sprankelend is weergegeven.
Dorien Keurentjes, Stichting Stap-in-kids, Ede

 

 

Reageren is niet mogelijk