Referenties

Voor mijn werk is het echt van belang dat flyers en nieuwsbrieven in tekst, vorm en kleur goed weergeven wat ik bedoel. Rita helpt me steeds weer om de juiste snaar te vinden. Ze heeft goede, professionele én creatieve tips. Ik blijf graag bij haar terugkomen.
Hetty Verkruijssen, Individueel- en Relatietherapeut en Trainer, BeterVerbonden, Bennekom.

Een logo, dat is niks voor mij. Zo’n plaatje waar je uitleg bij nodig hebt om het te begrijpen. Soms vergezocht. Maar toen ik Rita sprak, werd er toch een zaadje geplant. Misschien toch een logo. Maar dan anders. Meer zoals ik ben… Het logo werd mijn eigen naam. Rita dacht mee, luisterde, begreep goed wat ik bedoelde en we zaten al snel op één lijn. Ik gaf aan wat ik mooi vond en niet mooi vond en Rita vertaalde dat naar mijn logo en lettertype. Vandaag kwamen de visitekaartjes binnen. Wat ben ik trots! De uitstraling is precies wat ik wilde. Collega’s en vrienden geven aan, dat ze mij herkennen in mijn logo. Mooier wordt het niet! 
Drs. Lenneke Kapitein, Orthopedagogie Praktijk Kapitein, Ede.

Wij zijn als banketbakkerij altijd erg enthousiast over Rita. Ze verzorgt voor ons de personeelsroosters, nieuwsbrieven, de posters en flyers en reclame uitingen en houdt de social media van onze beide bakkerijen bij. Tijdens de mailwisseling en het telefonisch contact heeft Rita aan een half woord al genoeg en begrijpt vaak precies wat we willen. Vaak draagt ze zelf ook goede ideeën aan en tegenwoordig laten we ook de creatieve finishing touch aan haar over. Kortom: wij blijven klant!
Romke en Jantina van der Meulen, Banketbakkerij Korenbloem Sneek & Schaafsma Franeker

Rita heeft een jaar geleden het ontwerp van de huisstijl gedaan voor Van Zeyl Sales Support. Ze was snel in staat mijn wensen om te zetten in een prachtig logo dat precies paste bij mij en en bij wat ik wilde uitstralen. Snel schakelen, proactief, veel creativiteit en daadkracht en daardoor niet allen DenkGroters maar ook DoenGroters!!!!!
Sandy van Zeyl, Van Zeyl Sales Support, Haarlem

Ik heb bij Rita Groters mijn trainingsboek eens flink onder handen laten nemen. Rita heeft het aantal pagina’s drastisch weten terug te brengen van 39 naar 20 pagina’s zonder de inhoud tekort te doen. Ook heeft zij de lay-out vernieuwd en het geheel een frisse look gegeven, met een moderne vormgeving. Een mooi naslagwerk om aan mijn studenten te geven. Rita is zeer betrokken, neemt initiatief en weet waar zij het over heeft. Kortom, Rita Groters van DenkGroters is een echte aanrader. Rita Groters van idee tot compleet drukwerk.
Hans Hes, De Salestrainer, Houten

Waar ik al twee dagen mee loop te worstelen, heeft Rita in een uurtje gefixt voor mij. Zij is zo proactief en creatief! Een super snelle en intelligente dame; Rita weet Raad!
Manon van Dijken, Bloemendesigner, Voorthuizen

Rita heeft mij geweldig geholpen bij het opzetten en ontwerpen van mijn website. Goede adviezen en tips en begeleiding. Het was erg fijn om met Rita samen te werken. Het resultaat van de website is zeer verfrissend! Ik zou zeggen oordeel zelf: www.oebenfinancieledienstverlening.nl
Harm Oeben, Financieel Adviseur, Roden

Rita is een vrouw met veel passie voor haar werk. Deze passie kwam ook tot uitdrukking toen zij een brochure maakte voor mijn werk. Met veel aandacht, precisie en creativiteit heeft zij binnen de afgesproken tijd een representatieve brochure gemaakt die ik met veel plezier voor mijn prospects en klanten gebruik.
Jeanine Hoeben, Image Consultant, Ede

Voor mijn praktijk Voedingsadvies Beter Af te Bennekom heeft Rita een mooie flyer gemaakt. Ze had snel door waar mijn praktijk voor staat en wist dat goed in de flyer tot uitdrukking te brengen. Rita is enthousiast, creatief en bijzonder plezierig in de omgang!
Karin Malestein, Voedingsadvies Beter Af, Bennekom

Rita heeft voor onze stichting verschillende opdrachten gemaakt. Ze maakte nieuwsbrieven, informatie brieven en flyers. Rita is open en direct in haar adviezen. Ze denkt met je mee en heeft snelle, frisse oplossingen. Ze geeft ruimte voor je eigen tekst en idee. Haar adviezen zorgen ervoor dat het uiteindelijke resultaat sprankelend is weergegeven.
Dorien Keurentjes, Stichting Stap-in-kids, Ede

Wat is het fijn om met iemand te werken die zo met je meedenkt. Rita heeft mijn huisstijl ontwikkeld, mijn visitekaartjes gemaakt, flyers en prijslijsten vormgegeven. Ik ben zo blij met haar. Ik kan haar altijd bellen en ze is altijd bereid om me meteen te helpen of adviseren. Ik werk heel graag met haar. 
Harry Dekker, Koerier4you, Ede